Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОКУПКА НА GTV. Дайте съвет от къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хааааа ше се сетищ!!! Айде чакаме снимка!
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

Comment

браво за джантите колега. Нещо по вид ми напомнят за моите само дето са 18" разбира се. Направо ти завиждам благородно!!
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Пропър тва за мене ли беше - МЕРСИ!!!!
        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
        sigpic

Comment

купили си колега?
          ALFA ROMEO GTV

Comment

С риск да си навлека гнева на маниаците от форума ще кажа, че се ориентирам по-скоро към Фиат Купе 1.8 или 2.0 турбо. Сори пичове, но скъпичка ще ми дойде Алфата. Имах мерак за GTV, но .... по-нататък може ...

Comment

защо скапичка? но имаи в предвид, че двете не могат да се сравняват
              ако не ми се налагаше, никога не бих си продал моята ГТВ. но трябва, ако желаеш може да я видиш, ако не си се отказал напално от свещенния автомобил, ако изкаш званни 0888 369 079
              ALFA ROMEO GTV

Comment

KAКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТЕЗИ

Здравейте маниаци,
                кажете някоя дума (личното ви мнение, съмнения за ценатс/качеството и каквото друго се сетите) за тези две италианки, моля ви:
                http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
                http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
                Има и още няколко за около 6500-7000 в mobile-to.

Comment

колега,

и двете изглеждат добри, ама зелената нещо ме притеснява. 65 000 км и само 6400 лв?!?!? абсурд! пък и няма снимки на интериора. сивата изглежда добра, обаче е претапицирана и този волан ми е много странен. моята не е с такъв. иначе от снимки не знам какво да ти кажа. 180 000 км са й малко множко ама то зависи как е карана и къде. най добре е да ги видиш на място, ако дадът ги закарай при бобо на диагностикма и прегледай задължително ходовата част. запали я, чуй я как работи, форсирай и гледай да не пуши. иначе какво да ти кажа....поздравления за избора! това е колата.

PS - във форума един колега си продаваше ГТВ-то. Джовани май му беше ника. обади му се ако искаш.
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

bouncer, мерси за мнението. Видях на Джовани gtv-to, обаче аз по принцип ще купувам по-късно през годината, а и неговата няма климатик, а аз много държа.

Comment

Working...
                    X